25 Mar 2013

Final Examination & Dilema PTPTN


Assalamualaikum :)
yeah. post kali ni pasal final exam aku :)
aku dalam tak sabar, aku pon ketaq. ketaq pala lutut. hehe
so exam final aku yang first ni ialah exam Microbe ! yeay ! hehehe.
exam hari rabu ni :)
erkk. aku tak dak comment. setakat ni all is well :) preparation pon okay
alhamdulillah .
semua okay. aku harap carry mark pon okay. hehe
so, kalau orang tanya target aku, opkos laaa aku nak A and kalau boleh A+ !
aku nak 4.0 rata okay. bukan setakat dean list * nampak tak impian Memuncak !
so aku kena usaha :) inshaAllah.
so untuk classmates aku, semoga berjaya, study smart tau !
tak lupa jugak untuk warga UiTM Se-Malaysia :) hehe.
tapi dalam semangat , aku pon kecewa duit PTPTN aku tak dapat lagi.
bila lah nak masuk :'( kawan aku yang hantaq sekali dengan aku duit dia dah masuk
sedih kot jadi lagu ni. aku nak duit PTPTN :'(
haritu LECTURER bagitau aku , tak boleh nak key-in carry mark aku
sebab aku tak bayaq lagi YURAN PENGAJIAN.
aku sebenaqnya tunggu duit PTPTN masuk nak bayaq duit yuran, dah ptptn takmau masuk,
terpaksa aku susahkan ayah aku :'( sedih tau ! damn!
apa ni. geram aku ! aku tak nak susahkan sesapa tau dak!
kalau aku tunggu PTPTN , alamatnya memang tak terbayaq la yuran tu.
memang carry mark aku kosong la :'(
mashaAllah. sabaq aklis .. sabaq :'(