26 Mar 2013

Isu PTPTN lagi ~!

Assalamualaikum..
aduhaii .. again & again . tadi, dalam pukul 12.30, aku ada la call pihak PTPTN di talian hotline dorang tu : 0320804455 . so aku tanya laa, kenapa duit aku tak masuk lagi
then aku tanya lagi apa status aku. lepas customer service tu mintak number kad pengenalan aku,
dia bagitau aku yang pihak PTPTN tak dapat lagi aku punya borang bertulis tu ..
aku rasa cam FUCK OFF sikit la sebab aku rasa memang aku hantar dekat PEJABAT HAL EHWAL PELAJAR (HEP) taii macam mana boleh jadi macam tu ?? so Customer Service to pon suruh aku pi balik HEP tanya. so aku dengan bergegasnya pergilah dekat HEP , penat gila !
so sampai dekat kaunter. so aku tanya laaa..
''cik tadi saya ada call pihak PTPTN, tapi dorang cakap borang maklumat tu belum sampai lagi dekat dorang punya pangkalan data''
so dia balas:
''kejab ea, nak semak, log, nama adik memang ada tapi kami dah hantar dah, takpa adik, sila datang lagi khamis ni, tanya sendiriu puan sekian sekian sekian ''

p/s: damn it. takkan lah nak tunggu sampai next sem kot. jatuh miskin la aku camni. takkan aku nak susuahkan ayaha aku lagi kot. ishh. tak sampai hati la nak susahkan dorang lagi. huhu T.T

okay now aku perlukan sedikit kesabaran. :/ inshaAllah. semuanya akan okay. dan aku pon harap macam tu la hendaknya :') nasib kan jadi camni :) tapi btw, apart from that, aku ada jugak benda baik nak kongsi,  hehe. untuk TEST 3 Microbe :) alhamdulillah, test ni masuk pasal meiosis and mitosis. hehe. aku rasa aku tak CONFIDENT langsung masa jawab.
seriously aku cuak gila babeng. hehe. so result tak menghampakan.
Alhamdulillah, I got 26/30
hehehe. Bak akata diri aku sendiri
EXPECT for the UNEXPECTED 
Hehehe. so paper pon doakan aku untuk FINAL MICROBE esok !! inshaAllah !