7 Jul 2012

ELAUN KPT dah MASUK!!

ASSALAMUALAIKUM W.B.T
oh yeah. ELAUN ELAUN, benda yang sangat dinanti nantikan oleh pelajaar asasi ipta seluruh MALAYSIA.ok. untuk pelajaar asasi lain, yang masuk sama waktu dengan PALAM, jangan jealous ok~ kami dekat sini secara rasminya telah mula mendapat ELAUN kelmarin, syukur alhamdulillah, aku dah la tengah pokai tak ada duit. bila elaun kpt masuk, memang best la. tak perlu risau sangat duit tak dak, dan tak payah nak tebalkan muka pinjam duit dengan kawan! alright . btw, sejak sejak elaun masuk ni, mesin atm dkt KKPA dan KKPR tak pernah LENGANG! :D selalunya sunyi sepi je mesin ATM , haha. biasalah, bila dah ada duit. bila takda duit, kesunyianlah mesin ATM tu.. mungkin boleh bagi cadangan untuk mewujudkan mesian ATM dekat kolej kediaman --, *ops. mengarut di sini. . haha,  btw, elaun kpt masuk RM1960 per semester, but ABOUT RM420 is deduced from our account for college fees. so, only RM1540 is banked in. ok what seribu setengah per semester? kann. tapi kalau tahun depan(semester2), dapat 1260 je, sebab akan ditolak sekali dengan yuran pengajian. untuk sememster pertama, bersyukur la banyak banyak :D semester dua ni aku rasa akan banyak pelajar yang sesak. kan? *aku tak mendoakan, ini dalam jangkaan aku* ok PALAMians, dont get enjoy to much on the allowances, several month to go before semester break :D haha.. just and an advice to myself and others.
ok. sebelum tu, lupa pulak nak berterima kasih kepada Kementerian Pelajaran Tinggi dan Kerajaan yang diterajui oleh DATO SERI' HAJI NAJIB TUN ABDUL RAZAK . ok. sampai disini saja corat coret aku. see you in other time, peeps. bye, have a great day everyone. *weekend' wish..