8 Jul 2012

PALAM dalam GELAP!

OH YEAH. pukul 5 pagi aku dah rasa badan aku berpeluh peluh. tengok dekat syiling. kipas tak berfungsi. patutla~ ==, then i tried to switch on and off repeatly, no effect, guess what, blackout ! O.O ya Allah, blackout untuk setiap apartment dalam kolej kediaman, tapi kan, lampu koridor still menyala. dekat kawasan koridor macam ada elektrik. stop there. is not that bad right? it's just blackout. now you feel the difference between sleep with fan and sleep without fan. bersyukurlah~ at least Allah memberikan cuaca pagi yang amat FRESH dekat PALAM. ada kabus kabus sejuk mengelilingi Puncak Alam. cantik, superb, terhebat ! angin semulajadi ni lagi best, aku buka tingkap seluas-luasnya. biar angin semula jadi ni menerjah masuk bilik aku~ udara sihat, biarkan. best la online pagi pagi sambil update blog, udara segar menerpa ke muka kan! it such a great moment at that time, but my laptop started to spoil my mood. out of battery --, till then, i think that's all for this entry. do keep in touch. assalamualaikum~ ^_^
tengok ni, kabus kabus dingin sekitar PUNCAK ALAM :D

*p/s: click on the picture to enlarge, and to all PALAMians, enjoy your day :D please take a deep breath!