29 Jul 2012

RAMAI tak suka aku ??

Assalamuakaikum.
 rasa macam nak buat sesi luahan perasaan la pulak. 
sejak sejak akhir akhir ni. bukan saja sejak akhir akhir ni, sejak aku mula masuk PALAM ni aku rasa aku maca diBENCI oleh classmate aku?
betulkah? atau ni perasaan aku semata mata...
sejujur-jujurnya aku rasa ni DIBENCI oleh classmates.
sedih? memang aku sedih, tengok kawan kawan aku mesra ja dkt classmate lain.
aku ja kawan dengan hairul, syira dengan yang lain.
aku rasa aku dah start jadi diam :( sejak aku rasa orang tak suka aku.
aku mula diamkan diri. keyakinan diri aku dah tak ada.
aku sengal sangatkah? poyo sangatkah?
atau HODOH sangatka? sobs sobs. seriously terasa . kadang semua muka kekwat dengan aku, why?? 
aku at least nak jugak tau, apa salah aku kan..
aku rasa macam terpinggir pun ada. kadang-kadang..
aku jealous juga tengok diorang ni rapat rapat ..
:') aku tumpang gembira ja la.. aku ni bukan best pon untuk dibuat kawan.*ayat sedih*
aku bukan hot, bahkan lagi hensom.
bukanya digilai wanita, mahupun ada rupa,
aku hanya insan biasa.
sobs sobs sobs sobs.
haha :) chill-chill-chill
perasaan hang ja tu aklis. buat buat biasa sudah. haha..
ok la. sampai sinilah coretan aku,
yang tak bawak apa apa makna pon . aku tau . haha.