13 Nov 2012

Minat Dalam Diam

‎||Minat Dalam Diam||

Statement ini sangat popular tahu? Ia macam sejenis wabak. Eh. Anda pernah mengalaminya?Mesti pernah ..kan kan..

Simptom picisan apabila terkena wabak ini..

Bila terserempak dengan individu yang diminati,anda akan senyum,jeling,malu nak tengok,darah menyerbu,lebih gabra apabila dia menegur anda.Rasa macam nak sorok muka dalam stokin,eh. |Tiada kupasan lanjut,hanya respon dari sahabiyyah|

Suka tahap gaban pun,SIMPANLAH DULU DENGAN SELAMAT.KAWALLAH DULU DENGAN BERHATI-HATI. Bahaya menanti sekiranya perasaan sukar dikawal. Ada orang sanggup melakukan apa sahaja untuk menarik perhatian org yang diminati.SALAH TU..Harap anda bukan orangnya. Our mission is study and study..majukan umat Islam yang sedang tenat.Ingat! Kerja kita yang perlu dibuat adalah lebih banyak dari masa yang kita ada.

Please take note!

p/s : pernah dengar satu kuliah, sebenrnya kita tak boleh cerita kat orang kalau kita suka kat someone..hatta tulis dalam diar
i atau kat mana2 pown yang orang boleh baca pon tak boleh..perasaan suka itu memang fitrah..jadi sebaiknya bila kita mengalami prkara cam ni,biarlah kita dengan Pencipta kita ja yang tahu..lagi sweet..insyaAllah dpt elakkn fitnah juga..:)

~MUJAHADAH ITU PAHIT KERANA SYURGA ITU MANIS~