26 Mar 2013

AS114/1A1 Sesi 2012/2013 UiTM Kuala Pilah (Beting)

Assalamualaikum !
 hey ! entry kali ni of course la pasal classmates/course-mates aku yang super duper awesome okay ! dorang semua ni sangat awesome, kool, sporting, gila gila, kadang kadang sawan pon sekali. ekeke . memang super duper fantastic la depa semua ni :)
so kitorang ni semua budak budak MICROBIOLOGY ! We are Microbians ! ada berani nak lawan? hahaha .. so by far, kelas ini dipegang TAIKO a.k.a CLASS RAPE REP ! Hamzah ! class rep terbaik sepanjang zaman ~ rock habehhh. haha . so, walau kitorang baru satu sem bersama, banyak benda kitorang dah lalui, menangis bersama, ketawa bersama, sawan bersama, gila gila bersama, yang paling banyak kitorang buat: BERDRAMA BERSAMA & BER-CHORAL SPEAKING BERSAMA.
hahaha ! our class is full with dramas. I loikeeee ! haha. memey banyak sangat drama tau. ekekeke.
so memang tak dinafikan, kelas ini ahli ahlinya bukannya pelajar biasa, ex-student Asasi/matrik/degree semua ada. tabik spring sama korang ! hehe. jangan pandang kitorang sebelah mata okay even though kitorang diploma~ hehe. buang lah segala anasir jahat yang cuba control minda hampa tengok bawah dekat budak2 diploma. ini adalah satu WARNING ! hahaha..
SO, kitorang akan ada 4 semester lagi untuk bersama :') sobs3 .. sayang hampa ketat-ketat dan rapat-rapat. so dengan ini aku mengishtiharkan bahawasanya Esok FINAL ! Yeay ! Dan diharapkan kita semua boleh mengharumkan nama microbe dipersada BETING HIGHLAND ! yeeehaaa ! mari penuhkan nama kita semua dalam senarai Dean's list ! mari mariiii ..
sama sama kita berjaya nohh. semua ada cita cita :) gelak tawa, riang ria bersama, sebolehnya BERJAYA pon bersama tau ! All The Best For Us !
some of the picture. caption? sila letak sendiri . gua malas gua malas. gua mahu hibernate. ekeke









finally ! ALL THE BEST FOR FINAL !